EEN HELDER CHARTER VOOR VEILIG FUIVEN – GEEN GEDOE, FEEST GOE

EEN HELDER CHARTER VOOR VEILIG FUIVEN

Samen met verschillende organisatoren en verantwoordelijken realiseerden we binnen Neteland een algemeen charter. Het doel is eenvoudig: samen zorgen voor veiligere fuiven dankzij uitgebreide ondersteuning van Regio Neteland. Ontdek hieronder wat het charter inhoudt, wat je als bezoeker van een Feest Goe evenement mag verwachten en wat je als organisator mag verwachten van ons wanneer je jezelf aansluit.

CHECKLIST VOOR ORGANISATOREN

We hebben een handige checklist gemaakt voor organisatoren zodat jullie weten wat jullie wanneer moeten doen om een goed evenement te organiseren.

Bekijk de evenementenchecklist

DE ONDERSTEUNING VAN NETELAND

Bekijk de inhoud van de Feest Goe box

Elke organisator die het charter tekent kan een box lenen met hierin materialen ter ondersteuning van de campagne en controlemateriaal op vals geld. Een overzicht hiervan vind je hier terug.

Jaarlijks worden alle organisatoren uitgenodigd op een netwerkavond.

Voor bepaalde organisatoren zijn er bijkomende ondersteuningssubsidies beschikbaar voor de inzet van professionele security. De subsidies kunnen retroactief worden toegepast op alle Feest Goe Evenementen.

Download de logo’s van de Feest Goe campagne

Heb je de logo’s graag in een ander formaat? Stuur dan even een mailtje naar hallo@bruiz.be

Subsidie security:

Komt jouw vereniging in aanmerking voor een subsidie voor security? Lees hieronder het subsidiereglement en dien een subsidieaanvraag in.

Bekijk het securitysubsidiereglement

Vraag een securitysubsidie aan

SLUIT JE ALS ORGANISATOR AAN BIJ DIT INITIATIEF

Ben je een vereniging binnen Regio Neteland en organiseer je jaarlijks evenementen waarbij je ondersteuning kan gebruiken? Sluit je dan aan bij het charter en maak fuiven in onze regio veiliger.

Contactgegevens

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geen titel(Vereist)
Privacy Policy